Alexander-asema Tietoinen Oy
Koulutie 4 A 2
35300 Orivesi
050-59 22 439
enni.lakkala@tietoinen.fi

Tietosuojaselvitys

Alexander-tekniikan opettajakoulu, Orivesi ylläpitää rekisteriä koulun opettajaopiskelijoista, opiskelijoiden koulutussopimuksista, osallistumis- ja valmistumistiedoista.

Rekisterin nimi on "Oriveden Alexander- tekniikan opettajakoulun opiskelijat" Rekisterin tarkoitus on koulutustietojen hallinta. Rekisteriä pitää Enni Lakkala. Rekisterin muoto on Paperinen kansiossa säilytettävä Rekisteriin kuuluva voi halutessaan pyytää omat tiedot nähtäväkseen. Rekisterissä on opiskelijoista seuraavat tiedot: nimi, sähköposti, puhelinnumero, milloin opinnot on aloitettu, opintojen kulloinenkin vaihe lukukausittain (tiedot liitetään myös toimintakertomukaseen), moderointien ajankohdat ja moderoijan nimi sekä aikanaan valmistumisajankohta. Muissa tiedoissa on myös maininta, jos keskeyttää opinnot, vaihtaa koulua, pitää taukoa opinnoissa.

Kun opsikelija valmistuu, hänen sähköposti yhteystietojaan ylläpidetään. Tietolähteenä rekisterille ovat opiskelijoiden itsensä antamat opiskelijaksi hakemisen ja opiskelusopimuksen tiedot Finstatin opiskelijajäseneksi liityttäessä.

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille ilman rekisterissä olevan lupaa.

Rekisterin pitämiseen liittyviä asioita voi tarkentaa osoitteesta enni.lakkala@tietoinen.fi Opiskelijoiden allekirjoittaessa opiskelusopimuksen käymme läpi myös tämän rekisterin pitämiseen liittyvät säännöt. Kansainväliseen tietosuoja-asetukseen kannattaa perehtyä tämän selvityksen lisäksi.